Unity Project: o consola de gaming cu 15 console in interior [+VIDEO]

de: Alexandru Puiu
14 04. 2013

Fara sa apeleze la virtualizare sau algoritmi de emulare, un gamer pasionat a creat Unity Project, care combina functionalitatea a 15 console.

Cutia de mai sus, de dimensiuni generoase, este rezultatul a trei ani de munca necontenita realizata de un individ care doreste sa-si pastreze anonimatul si se ascunde in spatele pseudonimului Bacteria.

Unity a fost gandita inca de la inceput ca o . Nu conteaza ca ti-a placut un joc de acum 30 de ani sau unul de acum 10 ani, Unity ar trebui sa-ti ofere ce ai nevoie pentru o experienta de gaming optima. Console precum SNES, TurboGrafx 16, Nintendo Gamecube sau PlayStation 2, toate si-au gasit locul in Unity.

In realizarea Unity Project, ce pare facuta in mare parte din placaj, Bacteria a investit 700 de dolari si trei ani din viata. Din fericire pentru el, Unity reprezinta materializarea unui vis de o viata, motiv pentru care pasiunea implicata l-a ajutat sa treaca mai usor peste volumul de efort investit. Spre deosebire de alte console hibride care se lauda ca pot rula jocuri de pe diverse console, merita retinut ca in interior, partea de electronica este originala si provine de la fiecare dintre cele 15 dispozitive dedicate de gaming.

Daca ar fi sa laudam un aspect al proiectului mai impresionant decat lucrarea in sine, cel mai buna aspect ar fi talentul integrarii. Procurarea consolelor implicate a fost un efort minim daca ne uitam la faptul ca intregul mastodont necesita un singur cablu de alimentare, trimite continut la TV printr-o singura iesire video iar controllerul folosit, compatibil printr-un accesoriu, cu fiecare dintre platformele participante, este de asemenea unul singur.